Nieuws & Blogs

Anne Bongarts versterkt Bol Adviseurs als nieuwe partner

|

Bij Bol Adviseurs geloven we in de kracht van onze mensen om de organisatie te laten groeien. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat Anne Bongarts vanaf 1 januari 2025 toetreedt tot ons partnerteam. Anne speelt al lange tijd een belangrijke rol in ons succes, en we zijn verheugd dat ze deze nieuwe stap zet.

Strategische denker met een mensgerichte aanpak

Anne brengt niet alleen een diepgaande kennis van HR mee, maar ook een breed strategisch perspectief dat verder reikt dan de traditionele HR-functie. Ze heeft een uniek talent voor het ontwikkelen van mensen en teams en vertaalt dit moeiteloos naar bredere strategische adviezen. Anne’s aanpak is zorgvuldig, gestructureerd en resultaatgericht, met een duidelijke focus op groei, zowel van medewerkers als van de organisatie als geheel. Haar doel is duidelijk:

“In mijn rol blijf ik me inzetten om de talenten van onze medewerkers verder te ontwikkelen en deze te verbinden aan de gezamenlijke organisatiedoelen. Ik hoop dat mijn collega’s mij gaan zien als een verbinder, duidelijk en iemand waar je altijd terecht kunt. Want samen iets kunnen bereiken, is voor mij het meest waardevol”.

Persoonlijk en veelzijdig

Naast haar professionele betrokkenheid is ze ook in haar vrije tijd erg actief. Ze woont samen met haar vriend in Oploo, waar ze zich inzet voor het dorp en aangesloten is bij verschillende verenigingen. Ze speelt saxofoon in een band, volleybalt en heeft een hechte sociale kring. Anne staat bekend om haar toegankelijkheid en gezellige karakter. Ze weet in alles wat ze doet een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Met Anne in ons directieteam zijn we klaar voor de toekomst. Haar strategisch inzicht, haar vermogen tot het aanbrengen van structuur en haar mensgerichte aanpak maken haar een essentiële partner in onze groeiambities.